Een vloer laten leggen is één van onze specialiteiten. Solza.nl is sterk in het bieden van 'het complete plaatje' aan haar klanten. Bij ons schaf je niet alleen een prachtige vloer aan, wij leggen deze ook voor je in de gewenste ruimte. Met onze legservice hebben wij inmiddels een landelijke dekking in Nederland. Elke woning of kantoor is echter anders en daarom vinden wij dat het leggen van een vloer altijd een stukje maatwerk vereist. Ben jij benieuwd wat het kost om jouw vloer te laten leggen door Solza.nl? Geen probleem, vraag een vrijblijvende offerte aan via onderstaande knop.

PVC vloer laten leggen

Een PVC vloer is onder te verdelen in twee verschillende soorten, namelijk click PVC en plak PVC (ook wel dryback of verlijmd PVC genoemd). Bij Solza.nl hebben wij onze legservice zo ingericht dat wij de juiste vakmannen hebben voor elke soort PVC. Heb je helemaal geen zin om die vloer te egaliseren of om een speciale ondervloer te leggen? Of wellicht durf je het niet aan omdat hierin geen ervaring hebt? Geen probleem. Met onze legservice nemen wij al deze zorgen bij jou uit handen. Wij zorgen dat er een prachtige vloer komt te liggen.

Laminaat laten leggen

Wil jij graag een laminaatvloer aanschaffen maar zit jij er niet op te wachten om deze zelf te leggen? Dan is onze legservice écht iets voor jou. Wanneer jij een vloer aanschaft bij Solza.nl is het namelijk mogelijk om ook het netjes leggen van deze vloer door ons te laten verzorgen. Zo ben je er zeker van dat de droomvloer die je in gedachten hebt ook daadwerkelijk netjes wordt gelegd. Moet er ook een plint worden geplaatst? Geen probleem! De ondervloer? Ook die pakken we voor je mee.

Egaliseren

Voor verschillende soorten vloeren is het noodzakelijk om de ondergrond eerst te egaliseren. Ook hiervoor beschikt Solza.nl over een groep ervaren specialisten die ervoor zorgen dat de ondergrond perfect egaal wordt voor de klus.

Offerte aanvragen

Hoe lang van te voren dien ik de legservice aan te vragen?

In welke regio's is de legservice op dit moment beschikbaar?

Kan ik legservice aanvragen voor alle soorten vloeren?

Welke voorwaarden zijn van toepassing op de legservice?