Solza Zakelijk

Vloeren voor ieder bedrijf

Heb jij een bedrijf in vastgoed van woningen, vastgoedonderhoud, interieurinrichting van kantoren of ben je bijvoorbeeld binnenhuisarchitect? Via Solza Zakelijk leveren wij bedrijven snel en vakkundig, als het moet binnen 24 uur, hoogwaardige laminaat- en PVC vloeren. Denk aan duurzame vloeren voor woningen, kantoorvloeren van extra sterk laminaat, onderhoudsvriendelijke showroomvloeren van click PVC of extra sterke vloeren voor kantines van plak PVC. Tevens voor jouw behandelruimte, entree of wachtruimte hebben wij de juiste vloer.

Meer dan vloeren...

Naast vloeren vind je bij ons ook akoestische wandpanelen in hout, zwart en kunststof. Deze decoratieve panelen, gemaakt van verticale latten met zwart vilt dempen geluid en staan ook nog eens heel decoratief in showrooms, kantoren en woningen. Naast hoogwaardige kwaliteit PVC- en laminaatvloeren voor de zakelijke markt ondersteunen wij uw project met service en advies op maat.

Samenwerken?

Heb jij een bedrijf als binnenhuisarchitect, interieurbouw of een bouwbedrijf voor bedrijfspanden en kantoorpanden? Vraag dan vrijblijvend een account bij ons voor extra aantrekkelijke prijzen van vloeren en Akupanel wandpanelen. Tevens sturen we je dan graag proefmonsters. Stuur jouw bedrijfsgegevens naar hallo@solza.nl of bel ons op 085-0605354 voor meer informatie.

Waarom Solza Zakelijk?

  • Wanneer noodzakelijk binnen 24 uur geleverd op locatie.
  • Altijd gratis geleverd door heel Nederland & België.
  • Vloeren van hoge kwaliteit en enkel A-merken.
  • Vloeren geschikt en afgestemd op jouw specifieke eisen.
  • Voor zowel hoge als lage aantallen m2's.
  • Vloeren beschikbaar voor elke branche.
  • Vast contactpersoon voor jouw bedrijf.