Vloerenwinkel Alphen aan den Rijn

Zoek jij hoogwaardige vloeren van visgraat pvc tot extra breed laminaat? Solza is jouw vloerenwinkel uit Alphen aan den Rijn in Zuid-Holland met een breed assortiment A-merken zoals Floer, Floorify, Floorlife, Douwes Dekker, vtwonen, Hoomline, Sense en Vivafloors. Bezoek onze showroom bij voorkeur op afspraak. Op deze manier kunnen wij een medewerker speciaal voor jou vrij plannen die al jouw vragen over vloeren kan beantwoorden. Afspraken kunnen worden ingepland met het formulier op deze pagina. Wel zo fijn!

Gewijzigde openingstijden

Op 21, 22 en 23 september is de showroom in Alphen aan den Rijn gesloten en zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij zijn bereikbaar per e-mail op klantenservice@solza.nl.

Adresgegevens

Prins Bernhardlaan 3J
2404NB Alphen aan den Rijn
Zuid-Holland, Nederland

Openen in Google Maps

Soms wil navigeren weleens lastig gaan omdat ons adres nieuw is. Het makkelijkst is dan om te navigeren naar "De Gasfabriek" in Alphen aan den Rijn. Dit is de straat waar onze showroom zich bevindt.

Afspraak maken

Onze showroom is zowel met als zonder afspraak te bezoeken. Bij voorkeur doen wij dit echter wel op afspraak zodat wij een specialist voor je vrij kunnen maken. Boek snel een afspraak in via het formulier of klik hier. Kom je zonder afspraak? Dan kan het zijn dat wij je vragen niet allemaal kunnen beantwoorden.

Openingstijden

  • Maandag 08.30 - 17.00
  • Dinsdag 08.30 - 17.00
  • Woensdag 08.30 - 17.00
  • Donderdag 08.30 - 17.00
  • Vrijdag 08.30 - 17.00
  • Zaterdag 10.00 - 14.00
  • Zondag gesloten

Let op:
Op 21, 22 en 23 september is de showroom in Alphen aan den Rijn gesloten en zijn wij telefonisch minder goed bereikbaar. Wij zijn bereikbaar per e-mail op klantenservice@solza.nl.

Vraag en antwoord

Hoe maak ik een afspraak voor een bezoek aan de showroom in Alphen aan den Rijn?

Kan ik ook zonder afspraak langskomen bij de showroom?

Kan ik (gratis) parkeren bij de showroom?

Wat zijn de openingstijden van de showroom in Alphen aan den Rijn?

Kan ik producten kopen en meenemen vanuit de showroom?

Wat kan ik allemaal komen bekijken in de showroom?

Vloerenwinkel Alphen aan den Rijn

Solza.nl is dé vloerenwinkel in Alphen aan den Rijn in de provincie Zuid-Holland en beschikt dan ook over een splinternieuwe showroom in Alphen aan den Rijn. Onze showroom bevindt zich aan de rand van het centrum van Alphen aan den Rijn en op slechts 200 meter van het station. Goed te bereiken met zowel de auto, het openbaar vervoer of uiteraard met de fiets. Plan jij een bezoek aan onze showroom in? Dan zorgen wij er voor dat er speciaal voor jou een parkeerplaats vrij wordt gehouden, er koffie voor je klaarstaat en er een vloerexpert klaar staat om eventuele vragen te beantwoorden. Ben jij op zoek naar een prachtige visgraat vloer, een mooie laminaat vloer of naar Akupanel wandpanelen? Bij Solza.nl beschikken wij over een ruim assortiment producten en deze zijn dan ook te bewonderen in onze showroom. Wij hopen je snel te mogen verwelkomen.

Vloeren en meer...

Onze showroom is met alle zorg samengesteld en wij hebben geprobeerd zoveel mogelijk voor de bezoekers uit te stallen. Zo zijn er vloeren te zien in daarvoor speciaal gemaakte displays, maar ook daadwerkelijk op de vloer. Bij Solza.nl werken wij onder andere met de merken Floer, Vivafloors, Hoomline, vtwonen, Floorify en Floorlife en dus ontbreken ook deze merken niet in de showroom. In onze showroom in Alphen aan den Rijn is echter niet alleen een enorm groot assortiment vloeren te bewonderen. Wij laten hier ook zien welk effect onze Akupanel wandpanelen kunnen hebben op een ruimte, welke plinten er mogelijk toegepast kunnen worden en hoe jij ook de trap meeneemt in het vloeren project. Dus waar wacht je nog op? Plan snel een afspraak in voor een bezoek aan onze vloerenwinkel in Alphen aan den Rijn.

PVC vloeren showroom

Ben jij op zoek naar een PVC vloer? Dan ben jij bij Solza.nl helemaal aan het juiste adres. In onze showroom tref je namelijk alle mogelijke soorten PVC vloeren aan de je je kunt voorstellen. Wij noemen onze showroom daarom ook weleens een PVC vloeren showroom. Of het nu gaat om click PVC of plak PVC (ook weleens dryback PVC genoemd) het is te zien, te ervaren en te voelen in onze showroom. PVC vloeren bieden wij onder andere aan van de merken Floer, Vivafloors, Douwes Dekker, vtwonen, Hoomline en Sense. Kom dus vooral eens alle mogelijkheden bekijken in onze PVC vloer showroom in Alphen aan den Rijn.

Laminaat showroom

Wil jij een nieuwe laminaatvloer gaan leggen in jouw woning of kantoor? Ook dan heeft Solza.nl een ruim assortiment met daarin voor ieder wat wils. In onze laminaat showroom tref je laminaat van meerdere merken en in meerdere soorten en vormen. Heb jij bijvoorbeeld je oog laten vallen op een visgraat vloer? Dan hebben wij visgraat laminaat en walvisgraat laminaat. Wil je liever een iets meer traditionele vloer? Dan hebben wij "normaal" kliklaminaat. Wil je de ruimte graag optisch groter laten lijken? Kom dan naar onze laminaat showroom voor bijvoorbeeld extra breed laminaat.

Bedrijfsvloeren in onze showroom

Ben jij niet op zoek naar een vloer voor in jouw woning, maar ben jij op zoek naar een bedrijfsvloer? Ook dan ben je van harte welkom in onze vloerenwinkel in Alphen aan den Rijn. Bij Solza.nl zijn wij namelijk, naast vloeren voor de particuliere markt, ook gespecialiseerd in bedrijfsvloeren. Je kunt bij ons dus ook terecht voor prachtige winkelvloeren, kantoorvloeren en zelfs horeca vloeren. Of het nu gaat om laminaat of PVC, donker of licht of grote aantallen of kleinere aantallen, wij helpen jou en jouw bedrijf graag!

Alphen aan den Rijn Zuid-Holland

Onze showroom bezoek je in Alphen aan den Rijn. Ben jij dus op zoek naar een vloer in Alphen aan den Rijn? Dan kun jij onze vloeren binnen no-time in het echt bekijken. Kom jij van buiten Alphen aan den Rijn? Dan zijn wij goed bereikbaar. Vanwege de ligging van onze showroom en Alphen aan den Rijn is de vloerenwinkel goed aan te rijden vanuit verschillende grotere steden. Kom jij uit Amsterdam, Rotterdam, Utrecht of Den Haag? Dan is onze showroom over het algemeen aan te rijden in ongeveer 30 minuten. Heb jij een afspraak gemaakt voor een bezoek aan onze showroom? Dan doen wij hard ons best om ook nog eens een gratis parkeerplaats voor je te reserveren. Klik hier om het adres te openen in Google Maps. Wel zo fijn!

Houten vloeren

Wil jij een sfeervol huis met een sfeervolle vloer? Niets is mooier dan echte houten vloeren. Bij Solza.nl hebben wij naast ons assortiment PVC- en laminaatvloeren ook een groot assortiment houten vloeren, ook wel parket genoemd, van diverse merken. Of het nu gaat om Eiken lamelparket of visgraat parket, wij heben allerlei soorten vloeren. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de houten vloeren van het merk Floer. Deze zijn te zien in onze showroom in Alphen aan den Rijn.

Ook keramische vloertegels

Bij Solza.nl stoppen wij echter niet bij alleen laminaat-, PVC- en houten vloeren. Wij verkopen namelijk ook keramische vloertegels van de hoogst mogelijke kwaliteit. Wij hebben o.a. een unieke samenwerking met Yzina en bieden hierin enkel houtlook keramische tegel van A-merken. Deze keramisch parket vloeren zijn leverbaar in rechte stroken, maar ook in visgraat parket. Kom vooral eens een kijkje nemen!