Ervaringen en reviews Solza.nl

Ervaringen en reviews Solza.nl

Via het systeem van TrustedShops vragen wij iedereen die bij ons een bestelling plaatst voor onze producten of diensten achteraf om het achterlaten van een review. De getoonde reviews op onze webshop zijn dus echte kopende klanten. TrustedShops houdt hierop toezicht en controleert of elke geschreven review ook daadwerkelijk kan worden gekoppeld aan een ordernummer, factuurnummer of e-mailadres van een klant. Wij gebruiken deze feedback om ons gehele bedrijf steeds een stukje beter te maken. Of dit nu gaat om een specifiek product of over hoe wij eventuele vragen oppakken. Wij horen het graag! Liever niet via TrustedShops, maar wel via Google een review achterlaten? Ook dit is mogelijk. Dit doe je hier.

TrustedShops reviews bekijken of Google Reviews bekijken.

Thuiswinkel waarborg

Solza.nl is gecertificeerd door Thuiswinkel Waarborg en mag om deze reden het Thuiswinkel Waarborg logo voeren. Dit betekent dat je betaling altijd veilig is. Je privacy wordt bij ons altijd gewaardborgd en wij voldoen aan de laatste veiligheidsteisen. Je kunt bij ons altijd terecht bij een onafhankelijke geschillencommissie en je hebt bij elke aankoop 14 dagen bedenktijd. Daarnaast is het in ieder geval mogelijk om bestellingen achteraf te betalen. Solza.nl wordt hiervoor elk jaar uitgebreid gescreend door specialistische bedrijven. Zo ben jij er zeker van dat je bij een betrouwbare partij koopt!

Trusted Shops kopersbescherming

Bij Solza.nl zijn wij aangesloten bij Trusted Shops en om deze reden kan jij wanneer je bij Solza.nl hebt gekocht aanspraak maken op de kopersbescherming. Is je bestelling onverhoopt beschadigd bij levering, of is deze helemaal niet geleverd? Heb je een product teruggestuurd, maar nog geen terugbetaling ontvangen? Geen zorgen! Met de Trusted Shops Kopersbescherming zijn je aankopen verzekerd. Bij Trusted Shops doen ze er alles aan om van iedere aankoop met het Trusted Shops keurmerk een veilige en aangename shoppingervaring te maken. En mochten er toch eens problemen zijn, dan kun je er met de Kopersbescherming van Trusted Shops van op aan dat je geld veilig is. Als een probleem niet kan worden opgelost, betalen zij je het volledige aankoopbedrag terug. Wel zo fijn!