SBS De Grote Huisverbouwing

Solza in De Grote Huisverbouwing op SBS6

Ja! Je ziet het goed. Vanaf nu is Solza ook te zien op televisie. Hiervoor zijn wij een samenwerking met SBS6 De Grote Huisverbouwing aangegaan. De komende tijd zullen wij diverse huishoudens helpen met hun interieur en nieuwe vloeren. In diverse afleveringen licht "onze Jorik" de keuze voor de specifieke vloer toe en duiken we samen met Ad iets dieper in de verschillende voordelen. Super leuk!

SBS6 De Grote Huisverbouwing

Solza helpt Anja uit Leusden (Aflevering 1, Seizoen 5)

Anja woont al ruim 20 jaar in haar huis in Leusden. Nadat haar man Ties kwam te overlijden, stond zowel haar leven als haar interieur even stil. Na 5 jaar durft Anja de stapte maken om haar huis te verbouwen. Tijd voor ons team om haar te helpen!

Een grote wens van Anja is om het zithoekje bij het raam te behouden, hier zit ze graag en kan ze heerlijk naar buiten kijken. Laura neemt deze wens mee in haar design. Ze creëert een gloednieuw meubel waar Anja heerlijk op kan zitten. Ook wordt in dit meubel een open haard en opbergruimte verwerkt.

SBS6 De Grote Huisverbouwing

Solza helpt Ad en Liënne uit Hoogkarspel (Aflevering 2, Seizoen 5)

Ed en Liënne zijn al jaren gelukkig getrouwd en wonen samen in hun droomhuis in Hoogkarspel. Ze zijn erg blij met de woning, maar na lange tijd kan hun interieur een opknapbeurt gebruiken.

De verouderde houten vloer wordt verwijderd en daarvoor in de plaats komt een nieuwe PVC vloer die de kamer ruimtelijker zal laten lijken.